Als kwartjes écht vallen

Geef je leven kleur, Kleur je leven opnieuw in

Soms weten we dingen wel met ons hoofd. Weten we dat iets zo hoort te zijn of zou moeten zijn. Of willen we dat het iets zo zou zijn. We affirmeren en visualiseren ons een slag in de rondte en toch lukt het niet om het zaadje echt duurzaam te laten aarden en ontspruiten.

En soms doen we echt al wel anders, gedragen we ons naar onze nieuwe overtuigingen en affirmaties en ZIJN we het ergens nog steeds niet. En dat merk je, soms eerder, soms later, maar het is eigenlijk altijd voelbaar in ons systeem. Het stroomt niet zoals het zou moeten/mogen stromen. Gedoe houdt aan, we blijven botsen met anderen of onszelf, ergens schuurt het, gewenste vitaliteit blijft uit of …. (vul maar in). Wat het ook is, dat jou erop attendeert dat -hoe frustrerend ook- al je weten, geaffirmeer en gevisualiseer je nog steeds niet helemaal los heeft doen komen van waar je vanaf wilt.
 
Onze ervaring is dat dit komt omdat er vanonder de oppervlakte nog e.e.a. meespeelt, wat je -ondanks dat je wellicht al anders doet- toch nog steeds op de plek houdt waar je niet meer wilt zijn! 
Waarvan je verwacht had ook niet meer te zijn, gezien al ‘het werk’ dat je daarvoor al doet.?!
En het zijn juist die ‘dingen’ in onze dode hoek, onze zogenaamde blinde vlekken, welke geadresseerd dienen te worden om ons echt waarlijk en duurzaam de shift te laten maken naar het gewenste ‘anders en nieuw’. 
 
En dat adresseren van hetgeen zich in je blinde vlek bevindt, hetgeen wat vanonder de oppervlakte de dienst uitmaakt, dát ‘boven tafel halen’ is nu juist een van mijn talenten. Veelal samen met de dieren is dat waarmee ik met de deelnemers van de Persoonlijk Live Dagen aan de slag ga.
 
En dan ben ik ZÓ DANKBAAR dat ik met mensen -die soms al jaren zoeken, stoeien, martelen en werken met andere partijen- tijdens hun deelname aan de Persoonlijke Live Dagen de onderlagen en blinde vlekken in beeld mag brengen, we ze kunnen adresseren en gericht aan de slag kunnen om de door hun gewenste verandering duurzaam en gedragen in te zetten.
Geef je leven kleur, Kleur je leven opnieuw in
 En hoe leuk is het om de veranderingen gaandeweg in hun staat van ZIJN te zien wortelen en daags na een van deze afspraken het volgende bericht te krijgen: 
 
“Deze staat al een tijdje in mijn playlist en pas nu komt de tekst écht binnen”
 
Met liefde, mede namens Sara,
Jacqueline 
| Holistisch Trainer | 

Geef Je Leven Kleur

Het e-book voor moedige vrouwen & dappere mannen die een ‘leven vol leven’ willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen. Méér regie, geluk en innerlijke rust!

Leestijd: 15 minuten
Pagina’s: 19

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIRECT TOEGANG TOT HET E-BOOK?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvang direct het E-book.