Bijgetankt na je vakantie?

batteries-1379208__340

De vakantie loopt weer ten einde…

 Het nieuwe (school)jaar voor de kids- en jouw werk staan alweer voor de deur te trappelen.
 En opeens realiseer jij je dat je eigenlijk nog helemaal niet volledig bij bent getankt, dat je energie en vitaliteit nog lang niet op pijl zijn. Ondanks dat je net een paar weken hebt gehad om bij te komen en op te laden. 
En je hebt echt heus ontspannen dingen gedaan, tijd voor jezelf genomen en happy family time gehad. En ondanks dit alles heb je er nog weinig zin in- of energie voor om weer vol aan de bak te gaan.
 
Je vertelt jezelf dat je deze laatste dagen daar nog even voor gaat gebruiken en stiekem weet je diep van binnen ook wel dat het niet zo werkt. Dat dit meer symptoombestrijding is dan dat het een gedragen lange termijn oplossing is. En dat je de ‘system overload’ die je al zo lang parten speelt, niet nu nog even in de laatste paar vrije dagen oplost en bijtankt.
 
En is dit niet de eerste vakantie waarbij jouw opladen erbij in is geschoten of niet is gelukt? Ondanks alle moeite die je ervoor hebt genomen? Of is dit er juist weer eens helemaal bij ingeschoten?
 
En gebeurt het jou ook regelmatig dat je weekenden niet voldoende zijn om weer vitaal en met goede zin je nieuwe week in te gaan?
 
Gefrustreerd en moedeloos stroop je je mouwen maar weer op en ga je weer gas geven. Ga je het riedeltje van alledag afdraaien en dank je regelmatig ‘s avonds ‘God op je blote knietjes’ dat je het einde van de dag of week weer hebt gehaald en kruip je lusteloos en afgedraaid op de bank of in bed. Om de volgende morgen weer van voren af aan te beginnen, als een plaat die op ‘oneindig herhalen staat’.
 

WEET DAT DIT ÉCHT ANDERS KAN!

 
Deze ‘flatline’ in je leven kun je waarlijk doorbreken. Voorbij het oppervlakkig oppoetsen van de buitenkant, voorbij de strubbelingen en het gedoe en uit de waan van de dag.
 
Onderweg naar een ‘Leven Vol Leven’ met méér regie, geluk en innerlijke rust. 
 
Een ‘leven vol leven’ waarin jij;
 • Gelukkig(er) bent
 • Je dagen energiek en ‘met goede zin’ begint
 • Je vrij voelt om jezelf te zijn
 • Energie krijgt van je werk en bezigheden
 • Aan het roer staat van jouw leven
 • Voldoening ervaart van hetgeen je doe
 • Het verschil maakt voor jezelf en anderen
 • Leeft met rust en ontspanning in je hoofd, je lijf en je leven
Wij willen dat vrouwen zich weer energiek en trots voelen op wie ze zijn en wat ze doen, dat ze gelukkig zijn en krachtig in hun leven staan, dat het contact met zichzelf en met anderen soepel, liefdevol en stromend gaat. 
 
Dat ze niet langer ‘wezenloos en op de automatische piloot’ leven, maar een ‘leven vol leven’ leiden vanuit een pure verbinding en authentiek zichzelf zijn.
 
En wat zou het voor je betekenen, als je een stappenplan zou hebben om dit te realiseren?  
 
Zodat jij je leven leeft vanuit rust en ontspanning, met regie aan het roer staan van jouw leven, dat je voldoening ervaart bij dat wat je doet en dat je het verschil maakt, voor jezelf en voor anderen.
 
Zonder dat je overbelast raakt, alles wilt controleren, het gevoel hebt dat je leegloopt, vast zit en dat je jezelf verliest in de waan van de dag.
Daarvoor hebben wij de APK-methode ontwikkeld. 
Het is dè methode waarmee wij vrouwen helpen om hun eigen unieke ‘leven vol leven’ te creëren.
 
Want een ‘leven vol leven’ komt voort uit afstemming op de juiste frequentie en een goede balans tussen drie andere essentiële elementen welke ook vaak over het hoofd worden gezien, namelijk je;
 
 • Authentieke Zelf
 • Passie & Purpose  
 • Kracht
En hoe dat precies werkt, wat het inhoud en hoe je dit in balans brengt in je dagelijks leven —> dat lees je in ons E-book Geef je Leven Kleur!
 
Wij willen graag dat vrouwen zich weer energiek en trots voelen op wie ze zijn en wat ze doen, dat ze gelukkig zijn en krachtig in hun leven staan, dat het contact met zichzelf en met anderen soepel, liefdevol en stromend gaat.
 
Als jij je leven wilt leven vanuit rust en ontspanning, als jij met regie aan het roer wilt staan van jouw leven, als jij voldoening wilt ervaren bij dat wat je doet en dat je het verschil maakt; voor jezelf en voor anderen. 
 
Zonder dat je overbelast raakt, alles wilt controleren, het gevoel hebt dat je leegloopt, vastgelopen bent en dat je jezelf verliest in de waan van de dag.
 
Lees dan ons E-book voor meer informatie over de APK methode, zodat ook jij kan ontdekken hoe je in jouw leven ‘de leegloop’ van je accu kunt omkeren en voortaan energiek en krachtig in je leven kan staan.
 
Lieve groet,  
Jacqueline Verhoef & Sara de Vries
 

Holistisch Trainer    | Ergotherapeut

Geef Je Leven Kleur

Het e-book voor moedige vrouwen & dappere mannen die een ‘leven vol leven’ willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen. Méér regie, geluk en innerlijke rust!

Leestijd: 15 minuten
Pagina’s: 19

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIRECT TOEGANG TOT HET E-BOOK?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvang direct het E-book.