Aanmeldformulier Persoonlijke Live Dagen

(onderdeel van het Kleur Je Leven Opnieuw In ~Jaartraject~, Follow Up ~Verdiepingsdagen~ en het (Her)Vind Jezelf ~online programma~)
Hallo mooi mens,
 
Via onderstaand formulier kun jij je -als onderdeel van je Kleur Je Leven Opnieuw In ~Jaartraject~ aanmelden voor deelname aan 9 Persoonlijke Live Dagen. De data van je Strategiesessie en t.z.t. je Evaluatie afspraak zullen we via een andere weg met elkaar plannen.
 
Of je kunt je, wanneer jij deelneemt aan het ~online programma~ (Her)Vind Jezelf inclusief Persoonlijke Live Dag, aanmelden voor deelname aan 1 Persoonlijke Live Dag.
 
Heb jij je aangemeld voor de Follow Up ~Verdiepingsdagen~? Dan kun je onderstaand, conform jouw pakket vorm, het aantal data selecteren.
 
Ter volledigheid; de aan- en afvliegtijden van de Persoonlijke Live dagen hoor je circa een week voordat de Live dag plaats vindt, namelijk zodra het exacte aantal deelnemers definitief bekend is. Daarom adviseer ik je om de gehele dag vrij te houden in je agenda. Mocht de Live dag dan slechts een halve dag betreffen, dan heb je de rest van de dag heerlijk vrij in te vullen met de door jouw gewenste vorm van ‘Me-time’ 😉 
 
Lieve groet,
Jacqueline 
 
P.S. hou je er wel rekening mee dat de data die je selecteert binnen de looptijd van jouw Jaartraject, Follow Up of Online Programma vallen?