De 4 stappen van ‘Hoe dan?”

Only one decision away from a totally different life _blogweergave_Geef Je Leven Kleur

Heb jij ook de wens om geld moeiteloos & in overvloed te laten stromen in je leven?

“Jazeker, maar hoe dan?” hoor ik je denken.
Iets willen, betekent automatisch dat je het nog niet hebt. En iets dat je nog niet hebt, bevindt zich altijd buiten je comfortzone. Want immers, als het zich binnen je comfortzone bevond, had je het allang voor jezelf geregeld, nietwaar?
 
Vertoeven binnen je comfortzone is bekend terrein en daar beweeg je op je gemak en met een meer of mindere mate van vertrouwen en controle.
 
Maar wat als het gaat over buiten je comfortzone bewegen? Hmm, dat is aanzienlijk minder makkelijk bewegen. Het voelt vaak zelfs ongemakkelijk, weerstand en redenen om je dromen of wensen toch maar niet na te jagen, steken dan al snel de kop op.
 
En in plaats van hier doorheen te zuchten en toch te gaan bewegen richting je wens, verleidt ons hoofd ons er vaak toe om in hetzelfde rondje rond te blijven draaien. Dagenlang, wekenlang, maandenlang en ja, vaak zelfs jarenlang!
 
Buiten je comfortzone is volgens je hoofd namelijk onbekend terrein en daarmee altijd gevaarlijk. Behoorlijk kort door de bocht gesteld natuurlijk, maar zo is dat deel van je hoofd vanuit biologisch oogpunt nu eenmaal geprogrammeerd. Die wil de grootste kans op overleven creëren en dat heb je -volgens hem- alleen op bekend terrein, zelf als je daar ontevreden of zelfs niet blij bent met bepaalde elementen.
Dus, om terug te komen op je "Hoe dan?" volgt hierna een praktische how to start-handleiding:
  1. Weet hebben van de onderliggende agenda (en beperkingen) van je hoofd en zijn behoefte om binnen je comfortzone te blijven, is een eerste stap.
  2. De volgende stap is erkennen dat je anders zou willen en een stip aan de horizon hieromtrent te plaatsen. Zoals in deze bijvoorbeeld de wens om geld moeiteloos & in overvloed te laten stromen in je leven.
  3. En dan ga je de steppingstones zoeken die je leiden naar deze stip op de horizon. Stapje voor stapje. En ik zeg steppingstones zoeken, maar vaak gaat het vooral ook over open staan voor de mogelijkheden die zich stap voor stap aandienen, nadat jij je wens/behoefte hardop (tegen jezelf) uit hebt gesproken en je écht de bereidheid toont om anders te willen.
  4. En tot slot, gewoon dapper zijn en DOEN, want ook al is iets spannend, je kunt het gewoon doen terwijl je het spannend vindt. Dus kom in beweging, ga die stapjes zetten richting jouw stip op de horizon. En een mooie bijkomstigheid hiervan is dat je hiermee meteen je hoofd gaat trainen om eraan te wennen dat het echt ook buiten je comfortzone heel goed (en veilig!) vertoeven is. Ga die grenzen maar stretchen. Hiermee wordt het gaandeweg ook steeds makkelijker om de befaamde leap of faith te nemen, telkens weer wanneer jij weer wat meer kleur aan je leven wilt geven.
En met deze (nieuwe?) kennis in je achterhoofd; voel maar eens, is het iets voor jou om als vraagsteller deel te nemen aan de ~Workshop~ Ont-dek de ware reden van je ‘Gedoe met Geld’? Zou dit voor jou een passende steppingstone kunnen zijn?
 
Wil jij 15 juli 2021 met mij aan je zijde op zoek naar datgene wat vanonder de oppervlakte van invloed is op gedoe dat jij in je leven (zakelijk of privé) ervaart omtrent het fenomeen geld?
 
Wil jij gaan kijken naar wat het is dat jij NU nodig hebt om je koers bij te stellen, om (weer) te kunnen gaan koersen naar een leven waarin geld geen beladen onderwerp meer is?
 
Wil jij op weg naar een leven waar geld welkom is en waar het moeiteloos kan en mag stromen?
 
We doen dit ‘onderzoek’ tijdens de workshop in de vorm van een Systemische Coaching, waarbij ik in de Systemische Opstelling de dieren op- en rond het erf de ruimte geef om ons te leiden en -assisteren.
 
Ik zoom daarbij uit om het grote geheel -waarin er ruimte is voor alles en iedereen- waar te nemen; het geheel waarvan jij, je probleem EN je doorgang hieruit, onderdeel zijn.
 
En ik stem hierbij af op de lagen boven- en onder de oppervlakte, waar ik toegang heb tot zuivere raad en helderheid; waar ik verbind en werk met de informatie en energie welke jou dienen bij het transformeren, groeien en ontwikkelen. Om van daaruit het ‘gedoe’ in je leven omtrent geld waarlijk los te laten.
 
Ik begeleid iedere ‘vraagsteller’ tijdens deze workshop persoonlijk en in afstemming en mede daarom is er maximaal ruimte voor 5 deelnemers.
Meer info over de workshop en hoe jij je plekje voor 15 juli a.s. kunt reserveren vind je hier.
 
Lieve groet,
Jacqueline Verhoef
 
Holistisch Trainer & Systemisch Coach
| Training in de kunst van Leven |

Geef Je Leven Kleur

Het e-book voor moedige vrouwen & dappere mannen die een ‘leven vol leven’ willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen. Méér regie, geluk en innerlijke rust!

E-book Geef je leven kleur Jacqueline Verhoef
Leestijd: 15 minuten
Pagina’s: 19

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIRECT TOEGANG TOT HET E-BOOK?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvang direct het E-book.