!! Jippie !!

Het e-book 'GEEF JE LEVEN KLEUR' komt eraan.

Het e-mailprogramma registreert op dit moment jouw gegevens in het systeem en het kan ongeveer 3 tot 10 minuten duren voordat je de e-mail met het e-book in je inbox ontvangt. (Zie je hem hier niet verschijnen? Check dan even je spam folder!)

En deze minuten zijn hoe dan ook van waarde 😊 wat je ook doet:

  • Je kan in die paar minuten direct doorgaan met al die klussen die nog even moeten.
  • Je geeft jezelf even dit momentje van rust …. gewoon …. even tot jezelf komen …. ademen en ontspannen
  • Of je zorgt ervoor dat je vanaf nu -via onze besloten FB-groep- dagelijks inspiratie en informatie ontvangt om nog meer te leren over hoe jij jouw unieke ‘Leven vol Leven’ kunt realiseren

Want mijn besloten FB-groep ‘Geef je Leven Kleur’, is speciaal voor moedige vrouwen & dappere mannen die op zoek zijn naar méér regie, geluk en innerlijke rust, zij die écht een ‘leven vol leven’ willen gaan leiden!

 

Het is een groep om op terug te vallen voor steun, inspiratie en hulp. Voor andere invalshoeken en een andere manier van kijken naar (en werken aan) dat wat we allemaal -in meer of mindere mate- tegenkomen in ons dagelijks leven.

Benieuwd? Geïnteresseerd?

Via onderstaande button kom je direct op pagina van mijn Facebookgroep. Meld je aan, vul de vragen in en ik zie je graag verschijnen!

Met liefde,

Jacqueline Verhoef

Holistisch Trainer & Systemisch Coach
| Training in de kunst van Leven |