Teleurstellend bericht

Jacqueline Verhoef Workshop

Lief mens,

Ik heb een teleurstellend bericht..., of eigenlijk 2.

  1. De quick fix die je zoekt – die is er niet!
  2. Een ander kan het niet voor je doen!
“Nou, lekker begin van dit bericht. Heb je nog meer ‘opbeurend’ nieuws Jacq?😉 “
 
Jazeker wel! Ik ben dol op mogelijkheden en vertrouwen op een goede afloop, dus geen zorgen, ik laat je niet in deze teleurstellende vibe bungelen🙂
 
Toen ik op een dag, ruim 12 jaar geleden, wakker werd en wist ik heel zeker dat ik niet met een leven en relatie als de toenmalige oud wilde worden. Ik wilde van de stress af, van de onrust, van de eeuwige vermoeidheid, van het liefdeloos contact, van ruzie en gedoe en het gevoel altijd nog wat te moeten.

Magisch pil?

En ik ging op zoek naar de ‘magische pil’ die alles overnight voor me zou veranderen dan wel mensen die dit voor me konden regelen. Maar zo werkt het niet in het leven, niet in de mijne en ook niet in de jouwe😉
 
We zijn natuurproducten en net zoals er in de natuur niet binnen een dag een mooie krachtige boom groeit. Was ook mijn leven niet binnen een dag gefixt.
 
En net zoals enkel het zaadje van die boom kon ontspruiten en groeien tot die prachtige krachtige boom, kon geen ander het voor mij doen. Ik moest het zelf doen. (Wat overigens iets anders is dan het allemaal alleen te moeten doen!)

Wat wél werkte

Het vroeg mij 180 keer 1 graden bijstellen en toen had ik ‘opeens’ mijn leven 180 graden gekeerd. En dat ervaar ik nog steeds als een grandioos geschenk waar ik immens dankbaar voor ben en blij mee ben.
 
Het ging stap voor stap.
 
Ik moest eraan werken, ‘erbij’ blijven, erin investeren, zorg, tijd en aandacht aan besteden en toen voelde het toch als een ‘opeens’ dat alles veranderde. Bijzonder toch?!

Wat jij kunt doen

We beleven nu het voorjaar, hét moment bij uitstek om, net als de natuur, jouw eerste stap te zetten en zaadjes te planten.
 
Hoe, vraag je je af?
 
Het begint bij het prepareren van een bodem waar de zaadjes die je wilt gaan planten goed kunnen gedijen.
 
En dat zou je kunnen doen met mijn nieuwe Geleide Activatie welke speciaal hiervoor ‘gegroeid’ is. Zij helpt je jouw systeem te reinigen en zaai klaar te maken. (Overigens is ze dit weekend, waarin de Lente officieel begint in de aanbieding!)
 
En je zou ook nog de stap kunnen zetten om je aan te melden voor bijbehorende Workshop. Een workshop waarin we de voorbereidingen gaan treffen om jouw mooiste leven te gaan creëren. (Ook deze is dit weekend in de aanbieding!)
 
Meer info vind je hier!
 
P.S. De Geleide Activatie is onbeperkt verkrijgbaar, maar voor de Workshop geldt; vol = vol!
 
Lieve groet,
Jacqueline Verhoef
Holistisch Trainer & Systemisch Coach
| Leer (weer) met Hart & Ziel Leven, Liefhebben & Ondernemen |

Binnenkort meer nieuws over mijn volledig vernieuwde (trainings)programma voor 2022!

Zeker weten dat je niets mist hierover?

Laat dan hieronder je gegevens achter en wordt per mail op de hoogte gehouden.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *