Energiewerk

Energiewerk vormde altijd al een belangrijk onderdeel van mijn werk. Jarenlang hield ik het vooral klein en op de achtergrond, was het mijn stille en veelal ondergewaardeerde bondgenoot.

Maar nu niet meer!

Ik wil niet beweren dat ik het ondertussen van de daken schreeuw, maar ik kan me ook de laatste dag niet meer herinneren waarop ik het niet bewust inzette in enigerlei vorm. Het is ondertussen zowel zakelijk als privé helemaal opgenomen in mijn doen en laten.

Het heeft me doen groeien, het heeft me geleerd en het verrast me, keer op keer.

Zo krachtig, mooi en diepgaand dat het werkt.

Energiewerk komt in allerlei soorten en maten en zit dan ook in allerlei vormen en varianten in mijn ‘gereedschapskist’. En, net als bij mijn andere werkzaamheden, zet ik ook het Energiewerk in vanuit afstemming. Afstemming op jouw als persoon (of dier), het ‘vraagstuk’ (probleem, klacht, symptoom, onbalans, ongemak, …) en het veld zoals dat zich aandient.

Voor sommige Energiewerk consulten lig je (volledig aangekleed) hier bij mij op de behandeltafel en sommige consulten vinden plaats op (over) afstand.

Bij deze laatstehoef je niet hier bij mij op de behandeltafel te komen liggen. We spreken in overleg een moment af waarop jij je fijn in je eigen vertrouwde omgeving een uurtje terugtrekt om ontspannen en ontvankelijk de behandeling te kunnen ontvangen. En indien nodig hebben we naderhand nog even contact met elkaar om e.e.a. te bespreken.

Naast het Energiewerk waarbij de focus op specifieke onderwerpen ligt, behoort maatwerk in afstemming met jouw specifieke vraag en situatie uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op.

Cel Herstel – Heel je lijf & je leven

Alles in ons lijf en leven is met elkaar verbonden.

Dan is het belangrijk om bij het (je) begin te beginnen; op celniveau!

Ongemerkt en totaal onbedoeld hebben wij gedurende ons leven blokkades gecreëerd, in ons lijf, op celniveau – in ons DNA om precies te zijn.

En deze blokkades zitten ons welzijn en herstel gaandeweg behoorlijk in de weg. Mede daardoor raken we vaak van de regen in de drup.

Pijn, ongemak en frustraties nemen toe in ons lijf & leven. En onze vitaliteit en kwaliteit van leven nemen af.

Nu wil ik je niet vervelen met te veel technische details, maar wil ik je wel een beetje bijpraten over hoe het zo komt en wat we eraan kunnen doen. Ik ga mijn best doen om het in Jip & Janneke-taal samen te vatten 😉

De blokkades, verharde ‘klontjes’, in je cellen, die noemen we officieel kristallen. Deze kristallen ontstaan in je DNA op het moment dat een energiestroom door jou wordt onderdrukt in plaats van dat je deze de kans gaf om volledig door te stromen.

En dit onderdrukken doen we eigenlijk allemaal, veelal onbewust en aan de lopende band. Het komt dus niet alleen voor bij mensen die traumatische en ingrijpende gebeurtenissen meemaken.

Het komt voor bij eenieder van ons, vanaf dag 1 en in ons leven van alle dag.

En zoals we kennen van blokkades, ze bemoeilijken de doorstroom en ze zitten in de weg. En in dit geval, in de weg van een gezond, vitaal en goed functionerend lijf, een lijf dat ook makkelijk herstelt en regenereert.

En wat het extra ingrijpend maakt, is dat het kristallen (blokkades) betreft op DNA-niveau, wat betekent dat ze in elke cel van je lichaam het functioneren in de weg zitten.

Om het even heel beeldend te maken; stel je hebt een orgaan dat ziek is en je laat deze verwijderen. Opgelost zou je denken, maar niets is minder waar. Omdat het kristallen (blokkades) in je DNA betreft en je DNA onder andere bepaalt hoe (optimaal of juist niet) je lijf werkt, kun je je voorstellen dat dit -ook zonder dat zieke orgaan- nog steeds gebrekkig is. Want deze blokkades (kristallen) zijn niet zomaar opeens uit je DNA verdwenen en blijven dus een goede en gezonde doorstroom in de weg zitten. Met als gevolg dat zich vaak al gauw nieuwe klachten op andere plekken in ons lijf de kop op steken.

De Cel-herstel behandeling

En dan nu over de behandeling, wederom zoveel mogelijk in Jip & Janneke-taal 😉

Tijdens deze behandeling, waarbij je (volledig aangekleed) hier bij mij op de behandeltafel ligt, gaan we aan de slag op jouw celniveau. Met het energiewerk dat ik hierbij inzet, worden de kristallen in je DNA afgebroken, dus de blokkades worden opgeheven en de gestagneerde energie kan weer vrij gaan stromen. En van daaruit kan het lijf weer gaan herstellen en haar nieuwe gezonde(re) balans gaan (her)vinden.

We werken dus aan het wegnemen van innerlijke oorzaken van problemen die jij veelal aan de buitenkant tegenkomt en zo dragen we bij aan het herstel van jouw fysieke klachten en aandoeningen.

Het helpt je om weer fitter te worden, beter in je vel te zitten, klachten op te lossen en ziekten te helen.

En omdat het afbreken van deze blokkades op een heel diep niveau plaats vindt, ontstaan er vaak niet alleen wonderbaarlijke veranderingen in je lijf, maar zie je dit (in)direct ook terug in (de kwaliteit van) je leven.

Want, alles in ons lijf en leven is met elkaar verbonden, dus doe aan Cel-Herstel en Heel Je Lijf & Je Leven!