Geleide Activaties

Wat geboren wilde worden...

Onlangs schreef ik al dat er een nieuwe lijn ging starten, dat er een nieuw product geboren wilde worden.

Waar ik toen over had? Ik had het over ….. (tromgeroffel 😉 ) Geleide Activaties!

Uh say what Jacq, wat is dat nu weer??

Wacht, dat zal ik je vertellen!

Je zou het kunnen zien in het verlengde van geleide meditaties en -visualisaties. En tegelijkertijd zijn ze totaal anders. Ze zijn namelijk uit lagen opgebouwd, ze gaan verder, ze gaan dieper en doen meer. Ze gaan voorbij de woorden die we horen, ze raken IN ons aan, ze zetten in ons AAN.

Iedere Geleide Activatie in haar eigen unieke vorm, met haar eigen boodschap en haar eigen wij(d)sheid en werkgebied.

Ze werkt in ons, ze zet AAN, ze maakt los, ze werkt mee, in ons veld, in ons systeem. Voor ons en ons welzijn. Ondersteunend, stimulerend, verdiepend en verrijkend.

En bij ieder mens zal dit anders zijn en anders worden ervaren. De rode draad is hetzelfde en tegelijkertijd bewandelen we hierin elk onze eigen unieke weg.  Enkel datgene wat in jou aangeraakt wil worden, datgene in jou wat er klaar voor is, vibreert mee in het veld van de Geleide Activatie. Laat zich leiden in vorm en tempo die voor jou passend is, op dat moment. En dat geld voor eenieder, dus eenieder zal het op zijn of haar eigen wijze ontvangen en ervaren. En dat is goed, zo mag het ook zijn.

Te beluisteren door jou, bij jou thuis, wanneer het jou uitkomt en zo vaak als jij wilt.

En soms zullen ze opgevolgd worden door aanvullend verdiepende Workshopdagen; dagen waarop ik met een groep(je) mensen samen kom om verder uit te diepen en gericht aan de slag te gaan in de lijn van betreffende Geleide Activatie. Om het handen en voeten te geven, neer te zetten op aarde, in jouw leven, concreet en helder. Dat wat aangeraakt is, dat wat AAN gezet is.

Afgestemd op en in overeenstemming met.
Precies zoals ik graag werk; een uitgangspunt waar deelnemers al jaren prachtige en verrijkende resultaten mee boeken.