Ik help moedige vrouwen en dappere mannen om een 'leven vol leven' te creëren door hoofd, hart en onderbuik in balans te brengen.

Méér regie, geluk & innerlijke rust!

(Her)Vind Jezelf ~Online Programma~

Aan de hand van dit Online Programma ont-dek je wie je in wezen bent. Je leert jezelf beter kennen en je herstelt de verbinding met je authentieke zelf.

Je komt los van een eventuele neiging om ‘overspannen’ of onverwacht scherp te reageren op mensen of situaties. Of van de opmerkelijke onverschilligheid welke je wellicht bij jezelf bespeurt in je reacties op mensen of gebeurtenissen.

Je leert aan de invloed van piekeren, stress en jezelf verliezen in de ‘waan van de dag’ voorbij te gaan. Je ontdekt hoe je de hieruit voortvloeiende de vermoeidheid achter je kunt gaan laten.

Er ontstaat weer rust in jou en in je leven. Je hervindt regie, geluk en innerlijke rust door een gezondere balans tussen je hoofd, hart en onderbuik. En je gaat het leven creëren welke het beste bij JEZELF past.

Ben jij wellicht in een soort van ‘overspannenheid’ geschoten?

Is het druk in je hoofd, in je lijf en in je leven? Ben je druk met ‘to do’ lijstjes die nooit af lijken te komen, druk op je werk, thuis en wellicht zelfs druk in je sociaal leven?

Je piekert veel, maakt je zorgen en je gedachten malen ongeremd in de rondte.

De onrust giert regelmatig door je lijf en je ervaart in meer of mindere mate stress en overbelasting.

Je ervaart dingen het al snel als ‘te veel’ en ook de broodnodige rust en ontspanning zijn verdwenen.

Je zorgt wel voor de ander, maar weinig of niet voor jezelf.

Sta je vaak vermoeid op en sleur je jezelf door de dagen heen? Wellicht voelt ‘alles’ zelfs afgevlakt en is je sprankeling, plezier en goede zin ver te zoeken? Het liefst kruip je terug in een holletje en kom je daar voorlopig niet meer uit.

Het is niet zo dat je er niets aan hebt gedaan, wellicht hebt je zelfs al van alles geprobeerd! Van yoga tot delegeren, sporten, time-management, wandelen, overwerken, vrij nemen etc.

Hoofdpijn, slecht slapen, te weinig- of te veel (vr)eetlust en een lage weerstand zijn er vaker wel, dan niet. Wat je ook geprobeerd hebt, het heeft geen van allen de rust, de regie en het overzicht gebracht waar je zo naar verlangt.

Of bemerk je wellicht dat je, tot je eigen verbazing of die van anderen, onverwacht -en achteraf bezien- af en aan onnodig groots of heftig reageert op mensen of omstandigheden?

Of ben jij juist diegene die gaandeweg in een soort van ‘onverschilligheid’ terecht is gekomen? Voel je je gelaten en heb je weinig levenslust. Voel je je lusteloos en glij je -bijna zonder dat je het door hebt- van de ene dag in de andere.

Voelt alles wat afgevlakt en vind je het moeilijker om vanuit oprecht van binnenuit opborrelende blijdschap te reageren op bijvoorbeeld goed nieuws? Voel je je wellicht minder verbonden met je dierbaren of geniet je niet meer van hetgeen je eerst zo leuk vond?

Of wellicht heb jij het gevoel dat je jezelf een soort van ‘kwijt’ bent? Dat je wel een leven leeft en je bezigheden hebt, maar dat ie niet echt ‘van jouw’ is? Worstel jij wel eens met de vraag ‘wie ben ik’ en ‘wat doet het er allemaal toe’? Of mis je wellicht het gevoel van zelfzeker zijn en krachtig mensen en situaties tegemoet kunnen treden.

Weet je dat dit écht anders kan!

De zogenaamde vormen van ‘overbelasting, overspannenheid of onverschilligheid’ in je leven kun je waarlijk doorbreken; voorbij het gebrek aan ‘(be)leven’. Voorbij de onrust in je hoofd-, in je lijf en uit de waan van de dag.

Onderweg naar een ‘Leven Vol Leven’ met méér regie, geluk en innerlijke rust door een gezondere balans tussen hoofd, hart en onderbuik.

Een ‘leven vol leven’ waarin jij;

En wat zou het voor je betekenen, als je een stappenplan zou hebben om dit te realiseren? 

Een unieke combinatie van

Systemisch werken o.l.v dieren

Sjamanistisch werk

&

Elementen werk

Mijn naam is Jacqueline Verhoef, ik ben Holistisch Trainer & Systemisch Coach en ik sta heerlijk nuchter en goedlachs met 2 voeten stevig op de aarde.

Naast dat ik Ervaringsdeskundige ben op het gebied van gedoe in mijn eigen lijf, leven en bedrijf 😉 ben ik geschoold en getraind in Ondernemerschap, Systemisch en Sjamanistisch werk o.l.v. paarden, Systemische Dynamieken in Organisaties, verschillende vormen van Energetisch werk, Communiceren met dieren, Homeopathie, Biotensor diagnosticering en Elementen werk.

Ondertussen ben ik zo’n 14 jaar gespecialiseerd in de waarlijke onderliggende oorzaken en dynamieken van (terugkerend) gedoe boven tafel krijgen. In het doorbreken van een neerwaartse spiraal, het inzetten van een nieuwe koers en het creëren van een ‘leven vol leven’. Gids en ondersteun ik mensen om deze verborgen informatie en oplossingen te ontsluiten. Ruis op de lijn weg te halen, verbindingen te herstellen om van daaruit zuiver de gewenste veranderingen, gedragen en duurzaam vorm te geven in relatie(s), lijf en leven.

Sterker nog, het is mijn missie geworden om mensen te willen helpen om de shit uit je leven om te zetten naar mest voor hun toekomst. Op weg naar méér regie, geluk en innerlijke rust.

Zo zou het namelijk ook moeten zijn: dat jij je leven leeft vanuit rust en ontspanning en met regie aan het roer staat van jouw leven.

Zonder dat je overbelast raakt, alles wilt controleren, het gevoel hebt dat je leegloopt, vast zit en dat je jezelf verliest in de waan van de dag.

Ik wil dat jij je weer energiek en trots voelt op wie je bent en wat je doet. Dat je gelukkig bent en krachtig in je leven staat. Dat je niet langer ‘wezenloos en op de automatische piloot’ leeft, maar een ‘leven vol leven’ leidt vanuit een pure verbinding en je authentiek jezelf bent.

En dat is exact waarom ik het Online Programma ‘(HER)VIND JEZELF’ heb ontwikkeld!

Mijn unieke -en reeds bewezen- APK-methode vormt de basis van dit Online Programma.

Het is dè methode waarmee ik jou op weg help om je eigen unieke ‘leven vol leven’ te creëren. 

Een ‘leven vol leven’ komt voort uit een goede afstelling van- en balans tussen drie essentiële elementen welke vaak over het hoofd worden gezien. En dit ‘over het hoofd zien’ resulteert op termijn eigenlijk altijd in ‘gedoe’. Gedoe in onze levens waar we op vastlopen en dat is nu juist wat we niet langer willen!

Alle reden dus – wanneer jij ‘gedoe’ ervaart in je leven – om een APK-check te doen, om te kijken waar de afstelling van deze immens belangrijke elementen bij jou aangepast moeten worden.

De 3 essentiële elementen voor een Leven vol Leven waar we het over hebben zijn:

Authentieke Zelf    
Passie & Purpose   
Kracht

Een ding is zeker; er zal altijd, in meer of mindere mate, sprake zijn van ‘gedoe’ in het leven. De kunst is om de ‘silver lining’ ervan te ontdekken en deze gericht in te gaan zetten om een leven vol leven te gaan creëren.

Want er is geen ‘magische pil’ of ‘quick fix’ om het gedoe in je leven spontaan op te lossen of om je stress bij toverslag te laten verdwijnen.

Maar als jij je APK op orde hebt, dan ben je een bestuurder die overzicht en regie heeft in een voertuig dat een goed afgestelde- en krachtig lopende motor heeft. En daarmee kun je ‘de verschillende terreinen en weersomstandigheden’ van het (dagelijks) leven goed aan. Want het ‘gedoe’ in je leven zal niet plotsklaps verdwijnen én je kunt met een goede APK er wel veel beter mee omgaan en op koers blijven. Een goede afstelling tussen hoofd, hart en onderbuik, zijn hierbij een vereiste.

En in het Online Programma (Her)Vind Jezelf staan we stil bij – je raadt het al – het Element Authentieke Zelf.

Je leert aan de invloed van stress en de ‘waan van de dag’ voorbij te gaan. Er ontstaat weer rust in jou en in je leven.

Je komt los uit het oneindige gepieker en de vermoeidheid welke je dagen veelal bepalen.

Je hervindt je innerlijke rust, creëert overzicht in je leven en vindt een gezonde balans tussen hoofd, hart en onderbuik.

Het is tijd om de verbinding te herstellen met je authentieke zelf en ervoor te zorgen dat dit onderdeel van jouw leven weer in balans komt.

Zodat jij onderweg gaat naar de unieke vorm van een ‘Leven Vol Leven’ welke bij jouw Authentieke Zelf past.

Het Online Programma ‘(Her)Vind Jezelf’ bestaat uit 10 uitgebreide online lesmodules, welke je stap voor stap zullen begeleiden op weg naar jouw vorm van een ‘leven vol leven’.

De lesmodules bevatten per thema informatie, inspiratie en praktische voorbeelden uit het dagelijks leven, in zowel de vorm van tekst, audio als video.

De uitgebreide online lesmodules worden aangeleverd met bijbehorende werkopdrachten. Ze bevatten praktische oefeningen en (t)huiswerkopdrachten, zodat jij gericht jouw nieuwe koers in kunt zetten en je jouw ontdekkingen en aantekeningen overzichtelijk bij kunt houden.

Op deze manier verzamel je waardevolle ‘data’ voor nu en om wellicht op een later moment in je leven op terug te kunnen vallen wanneer je weer even ‘gedoe’ ervaart.

De uitgebreide online lesmodules, de werkopdrachten en jouw eigen bevindingen zorgen samengevoegd voor verheldering, duidelijkheid en inzicht in ‘hoe het werkt’ in jou en geven richting aan de acties welke je kunt ondernemen om de door jou gewenste verandering in te zetten.

En omdat het basis vertrekpunt online is, kun je in je vertrouwde omgeving thuis concreet aan de slag op de momenten waarop het jou uitkomt. En kun je in je eigen tempo en op je eigen manier door de lesmodules en de werkopdrachten lopen. Om gaandeweg de verandering en verbetering in te zetten die jij graag wilt realiseren.

Kort samengevat:

Extra's

Als deelnemer van het Online Programma ‘(H)erVind Jezelf’ bied ik je de mogelijkheid om het programma aan te vullen met persoonlijke begeleidingsafspraken met mij. Hiermee kun je jezelf – indien gewenst- wat extra ondersteuning en verdieping bieden tijdens jouw reis.

De mogelijke vormen van persoonlijke begeleiding in deze zijn deelname aan Persoonlijke Live Dagen of doorstromen naar het Kleur Je Leven Opnieuw In ~Jaartraject~.

Wat is een Persoonlijke Live Dag?

Tijdens de Persoonlijke Live Dagen werk je onder mijn begeleiding in een kleine groep met andere deelnemers aan jouw persoonlijke vragen en ‘-huiswerk’. Is er gelegenheid om te nemen aan de Systemische Opstellingen onder leiding van mij, Jacqueline en eventueel de dieren. En er is tijdens deze bijeenkomsten ruimte voor al wat zich verder nog aandient en/of aandacht vraagt.

Sleutelwoorden van deze Persoonlijke Live Dagen zijn: kleine groepjes, persoonlijke aandacht, persoonlijk contact, persoonlijke begeleiding, vertrouwd, veilig, oordeel loos, steunend & fijn samenzijn, draagkracht en bedding van een groepje gelijkgestemden, gezelligheid en luchtigheid.

Daarnaast doen deze Persoonlijke Live Dagen tevens dienst als een zogenaamde ‘Goed Tikkende Klok’; zijn ze inspirerend, motiverend, verhelderend en bieden veel toegevoegde waarde, ook wanneer je niet zelf een vraag hebt om in te brengen bij een Systemische Opstelling.

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

Kom dan nu in beweging & meld je aan!

(Her)Vind Jezelf ~online programma~

395
  • 10 weken lang
  • Wekelijks een online lesmodule in je mailbox
  • Inclusief bijbehorende praktische werkopdrachten
  • 1 Persoonlijke Call

(Her)Vind Jezelf ~online programma~

Inclusief Deelname aan Persoonlijke Live Dag
640
  • 10 weken lang
  • Wekelijks een online lesmodule in je mailbox
  • Inclusief bijbehorende praktische werkopdrachten
  • 1 Persoonlijke Call
  • Inclusief deelname aan een Persoonijke Live Dag
Populair

Het (Her)Vind Jezelf ~Online Programma~ is

Geschikt voor jou als jij:

Je herkent in één of meer van de verschillende vormen van ‘overbelasting, overspannenheid of onverschilligheid’.

En jij graag zelf, thuis en in je eigen tempo hiermee aan de slag wilt. Onderweg naar jouw eigen unieke vorm van een ‘leven vol leven’. Een leven met méér regie, geluk en innerlijke rust door een gezondere balans tussen hoofd, hart en onderbuik.

Het een prettig idee vindt om te weten dat je het onlineprogramma aan kunt vullen met een persoonlijke afspraak met mij, voor meer diepgang, inzicht en een extra steuntje in de rug.

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

Kom dan nu in beweging en meld je aan!

Tot slot

Morgen is alleen de toekomst, als het geen herhaling is van vandaag.

"Laat het leven niet voorbij glijden, laat het de jouwe zijn"

Met liefde,

Jacqueline Verhoef