Hoe het onze Jaartraject deelnemers vergaat in deze ‘Corona-tijd’

color-1241879__340

In navolging van de huidige Corona-voorzorgsmaatregelen hebben we ondertussen een paar Live Dagen in een online omgeving verzorgd.

En niet alleen wij, maar ook de deelnemers merken dat ook deze vorm van begeleiden bijzonder effectief en gezellig is.
 
Zo verzuchtte afgelopen vrijdag een van de deelnemers tijdens de afronding; ‘ik had mijn twijfels over een online vorm van de Live Dagen, maar ik kan niet anders zeggen, dan dat het ook op deze manier heel waardevol en zelfs gezellig is geweest!’
 
Normaliter bieden we tijdens de Live Dagen deelnemers die dat willen de gelegenheid bieden om hun vragen in te brengen tijdens een Systemische Opstelling o.l.v. de paarden.
Nu bieden we ze in de online variant de gelegenheid om dit te doen d.m.v. een zogenaamde ‘Tafel Opstelling’. Gewoon onder mijn begeleiding, bij hun op tafel, aan de andere kant van de lijn, weliswaar zonder paarden en evenzo effectief.
 
En waar we enorm trots op zijn, is dat heel duidelijk merkbaar is dat de deelnemers ondanks dat ‘de wereld op z’n kop staat’ zij heel goed op hun ‘padje’ weten te blijven. 
Mede dankzij de online lesmodules en de ontwikkelingen die ze reeds door hebben gemaakt in hun jaartraject. De combi hiervan maakt dat ze zichzelf niet (meer) verliezen in stress, onrust, piekeren, angst en ‘gedoe’ ten gevolge van deze ‘Corona-tijd’. En het zijn niet alleen zijzelf die de vruchten plukken van deze ontwikkelingen, ook de mensen in hun omgeving hebben baat bij het rimpeleffect hiervan. 
 
En zelfs in het gemis van de prachtige ooievaars welke vaak tijdens de Live Dagen hier in de omgeving rondstappen, werd in voorzien. Een van deelnemers heeft gedurende haar Jaartraject namelijk ontdekt dat zij het een heerlijke voedende en ontspannen bezigheid vindt om vogels te tekenen en aquarelleren. En zij was zo lief om de door haar getekende ooievaar met ons allen te delen. 
 
Heb een mooie dag! 
 
Met liefde, mede namens Sara,
Jacqueline 
 
| Holistisch Trainer | 

Geef Je Leven Kleur

Het e-book voor moedige vrouwen & dappere mannen die een ‘leven vol leven’ willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen. Méér regie, geluk en innerlijke rust!

Leestijd: 15 minuten
Pagina’s: 19

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIRECT TOEGANG TOT HET E-BOOK?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvang direct het E-book.