Huh, wàt zeg je? Een mens is als een radio???

radiofrequentie -Kleur je leven opnieuw in

Ja inderdaad, mensen zijn eigenlijk net als radio’s. 

 

We staan afgestemd op een bepaalde frequentie (golflengte) en alles wat op die frequentie wordt uitgezonden ontvangen we.

 

Maar wat als jij dingen ontvangt waar je eigenlijk niet (langer) blij mee bent? 

Als je (regelmatig) te veel stress ervaart? Te weinig plezier beleeft in je dagelijks leven? 

Je relatie met een dierbare stroef verloopt? Je het liefdevolle contact en de verbinding met je partner lijkt te verliezen? 

Je geen voldoening meer uit je werk haalt? Je weinig energie hebt en veel moe bent? Je lichaam niet mee wil werken?

 
Dan kan het zijn dat je net naast je gewenste of gebruikelijke frequentie terecht bent gekomen of dat je toe bent aan een andere “radiozender”. 
Het gaat weliswaar anders dan ‘met een enkele draai aan de knop’ zoals bij een radio, maar het is ook voor jou absoluut mogelijk om van frequentie te veranderen.
 
Maar hoe doe je dat nu? Switchen naar een andere levens-frequentie? Zodat jij andere ‘muziek’ in je leven gaat ‘ontvangen’?
 
Een frequentie waarop je ‘muziek in je leven ontvangt’ die klinkt als een leven;   
 
 • met meer regie en overzicht,
  • zodat jij je niet langer overweldigt voelt door de omstandigheden in je leven of door dat wat een ander doet of zegt.
 • met meer rust en ontspanning in je hoofd en in je lijf,
  • zodat je moeiteloos de momenten van inspanning en ontspanning beter in balans hebt en houdt.
 • waarin jij de dag energiek en met goede zin begint,
  • zodat je op een plezierige manier de planning van de dag ook af kunt krijgen en zelfs tijd en ruimte hebt voor onverwachte zaken.
 • waarin jij je vrij voelt om gewoon jezelf te zijn, authentiek en met een pure verbinding,
  • zodat je liefdevolle en voedende relaties kunt hebben met je partner, kinderen, ouders, collega’s en het contact soepel en stromend verloopt.
 • waarin je je gelukkig voelt, passie en voldoening ervaart bij dat wat je doet,
  • zodat jij het verschil maakt, voor jezelf en voor anderen.
 • waarin jij aan het roer staat van jouw leven,
  • zodat jij jouw unieke ‘Leven vol Leven’ creëert en realiseert.
Dit klinkt toch fantastisch! Misschien denk je nu wel ‘das te mooi om waar te zijn’ … en wij zeggen je: dit is mogelijk!
Lees verder, dan zullen we het je uitleggen  🙂
 
Als je iets wilt veranderen in je leven, bent je veelal geneigd dit vanuit je hoofd aan te vliegen, begrijpelijk overigens, we leven tenslotte in een maatschappij waar hoofdkennis de boventoon voert. En laat je hoofd nu juist geen helpende factor te zijn in deze switch. 
 
Hm, wat doe je dan? 
 
Dan gaan we veelal ons hart en ons voelen erbij betrekken. Want ons hart klopt, dus dan moeten we daar zijn, nietwaar? 
En als iets dan niet goed voelt, moeten we daar juist niet zijn. Toch?
 
Allemaal zo klaar als een klontje zou je denken….. maar niets is minder waar. 
 
Want naast dat je hart, hoofd en onderbuik hele belangrijke reisgenoten zijn in deze zoektocht, heb je hier het plaatje nog steeds niet helemaal compleet. 
En ga je veelal onbewust en onwetend voorbij aan een aantal, niet voor de hand liggende, maar toch hele belangrijke en invloedrijke elementen, die van invloed zijn op de frequentie waarop jij bent afgestemd!
 
Deze elementen bevinden zich buiten ons beeld en soms in onze zogenaamde ‘blinde vlek’. 
En om deze goed in beeld te verkrijgen en ze juist te ‘interpreteren’ heb je een zuivere partij nodig die je hiermee helpt. 
 
En hoe goed je reisgenoten ‘hoofd, hart en onderbuik’ hun best ook doen en hoe belangrijk ze ook zijn: dit deel is niet hun talent en werkgebied. 
Ze schieten hierin tekort en zullen je daardoor niet het juiste advies geven over hoe je het beste naar de door jouw gewenste frequentie kunt overschakelen.
 
En dat is jammer, want hierdoor word je vaak niet beloond voor al het harde werk dat je met je hoofd, hart en onderbuik hebt ondernomen om een situatie (duurzaam) te veranderen. Wat je op termijn ronduit ontmoedigd, gefrustreerd en verdrietig kan maken…. en dit alles bovenop het ‘gedoe’ waar je toch al niet blij mee was.
 
Kortom, niet iets wat je wilt voor jezelf. En ook niet iets wat wij nog langer wilden voor een ander!
  
Dus toen wij -ook op de langere termijn- ontdekten hoe groot en duurzaam de impact op ons leven was toen wij zuiver toegang kregen tot deze ‘onzichtbare’ informatie die boven- en onder de oppervlakte van invloed was op ons leven. En wij deze gericht in gingen zetten om onze huidige situatie te doorgronden, ervan te leren en de verandering in te zetten, werd onze nieuwe koers ingezet en switchten wij van frequentie. 
 
Stemden we als vanzelf af op een andere ‘radiozender’ en kregen we in ons dagelijks leven ‘andere muziek’ te horen dan voorheen. 
 
Het is vervolgens onze missie geworden om samen vrouwen te helpen op dit pad naar méér regie, geluk en innerlijke rust. En dat is exact waarom wij onze APK-methode in het leven hebben geroepen. 
De APK methode is dè methode waarmee wij vrouwen helpen om hun eigen unieke ‘leven vol leven’ te creëren.
Want een ‘leven vol leven’ komt voort uit afstemming op de juiste frequentie en een goede balans tussen drie andere essentiële elementen welke ook vaak over het hoofd worden gezien, namelijk je; 
Authentieke Zelf 
Passie & Purpose  
Kracht
 En hoe dat precies werkt, wat het inhoud en hoe je dit in balans brengt in je dagelijks leven —> dat lees je in ons Ebook Geef je Leven Kleur!
 Wij willen graag dat vrouwen zich weer energiek en trots voelen op wie ze zijn en wat ze doen, dat ze gelukkig zijn en krachtig in hun leven staan, dat het contact met zichzelf en met anderen soepel, liefdevol en stromend gaat.
 
Dat ze niet langer ‘wezenloos en vastgelopen’ leven, maar hun eigen en unieke ‘leven vol leven’ leiden, vanuit een pure verbinding en authentiek zichzelf zijn.
 
Als jij je leven wilt leven vanuit rust en ontspanning, als jij met regie aan het roer wilt staan van jouw leven, als jij voldoening wilt ervaren bij dat wat je doet en dat je het verschil maakt; voor jezelf en voor anderen. Zonder dat je overbelast raakt, alles wilt controleren, het gevoel hebt dat je leegloopt, vastgelopen bent en dat je jezelf verliest in de waan van de dag.
 
Lees dan ons E-book voor meer informatie over de APK methode, zodat ook jij kan ontdekken hoe jij – net als de radio – van frequentie kunt switchen en als gevolg daarvan ‘andere muziek’ kunt gaan ontvangen in je leven.
 
Met liefde,

Jacqueline Verhoef & Sara de Vries

Holistisch Trainer    |  Ergotherapeut

Geef Je Leven Kleur

Het e-book voor moedige vrouwen & dappere mannen die een ‘leven vol leven’ willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen. Méér regie, geluk en innerlijke rust!

Leestijd: 15 minuten
Pagina’s: 19

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 gedachte over “Huh, wàt zeg je? Een mens is als een radio???”

 1. I’ve been browsing online more than three hours as of late, yet I by no
  means found any interesting article like yours. It’s beautiful worth sufficient
  for me. Personally, if all web owners and bloggers made excellent content as you did, the net will be a lot more helpful than ever before.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIRECT TOEGANG TOT HET E-BOOK?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvang direct het E-book.