Insta Links

Energiewerk 'Zuivering van de Buizerd'

~ NIEUW ~ PRIMEUR ~

Energiewerk voor mens en dier.
Klik hier voor meer info.

Praktijkvoorbeeld:

Van overleven naar leven (vol leven)

Hoe dat eruit kan zien, dat liet deze man, in zijn maatwerk mentorschap heel duidelijk zien.
Een onrustig hoofd, rondjes draaien in zijn denken.
Vastzitten, een weten dat het zo eigenlijk niet verder kan of eigenlijk dat hij zo niet verder wíl, maar tegelijkertijd ook geen go voelen om te gaan bewegen.
Afhankelijk van anderen en keuzes niet kunnen maken.
Vasthouden aan iets wat hem diep in zijn hart doodongelukkig maakt, maar ondanks dit gegeven, is los laten en andere keuzes maken o zo moeilijk. Voor elke reden om het wel te doen, kon hij er wel 10 bedenken om het niet te doen.
En zo werd niet voelen een overlevingsmechanisme.
Wegdrukken van zijn gevoelens en emoties. Bang ervoor zijn, bang dat ze te overweldigend zullen zijn. Dan liever nog halsbrekende en letterlijk levensbedreigende capriolen uithalen; alles om maar niet te hoeven voelen.
Ik kan zien hoe hij worstelt, hoe niet fijn het is om daar te zijn, waar hij zit. Zijn veld voelt zwaar, de energie is donker, alsof hij door kniehoge drek aan het waden is.
En dan mag ik zo iemand gaan trainen, holistisch trainen en dus alles omvattend; training in de kunst van leven.
Doen wat ik het liefste doe en leer – opschonen en shiften. Shiften in bewustzijn, shiften in frequentie, shiften van overleven naar leven.
Shiften van ‘de shits hebben’ naar innerlijke rust en geluk ervaren.
Zo ook hij.
Ik zie hem nog staan, op onze laatste live afspraak, hier bij mij en de paarden in het weiland. In een split second kwam alles waaraan we die maanden gewerkt hadden samen. Het laatste puzzelstukje gevonden en alles viel op zijn plek. Ik zag hem shiften en stomverbaasd stammelde hij; ‘ik voel me rustig, het is opeens helder, alle onrust is verdwenen.’
De juiste vragen waren gesteld, de antwoorden kwamen, stap-voor-stap ging hij onderweg en shifte zijn hele systeem.
En vanuit deze staat van Zijn is het zó anders navigeren door je leven. Zijn opties en keuzes waren hem helder, hij voelde innerlijk de weg die hij mocht gaan en de drive om hiernaar te handelen. Met alles wat hij in zijn training met mij geleerd- en ontdekt heeft in zijn rugzak gaat hij op weg. Zijn tempo, zijn voorwaarden, zijn leven vol leven creëren. 🙏
En met een warm gevoel in mijn hart zwaai ik hem uit, weer een mooi mens op weg om een mooiste leven te creëren. En voor deze man; wat een potentie is er bloot gelegd – maak er iets moois van!💫
Lieve groet,
Jacqueline
P.S. Lijkt dit jou ook wat? Meld je dan nu aan voor September a.s. – dan ga ik namelijk voor het eerst in deze vorm met een klein groepje 4 maanden persoonlijk aan de slag. Meer info vind je hier.

Wat geboren wilde worden...

Onlangs schreef ik al dat er een nieuwe lijn ging starten, dat er een nieuw product geboren wilde worden.

Waar ik toen over had? Ik had het over ….. (tromgeroffel 😉 ) Geleide Activaties!

Uh say what Jacq, wat is dat nu weer??

Wacht, dat zal ik je vertellen!

Je zou het kunnen zien in het verlengde van geleide meditaties en -visualisaties. En tegelijkertijd zijn ze totaal anders. Ze zijn namelijk uit lagen opgebouwd, ze gaan verder, ze gaan dieper en doen meer. Ze gaan voorbij de woorden die we horen, ze raken IN ons aan, ze zetten in ons AAN.

Iedere Geleide Activatie in haar eigen unieke vorm, met haar eigen boodschap en haar eigen wij(d)sheid en werkgebied.

Ze werkt in ons, ze zet AAN, ze maakt los, ze werkt mee, in ons veld, in ons systeem. Voor ons en ons welzijn. Ondersteunend, stimulerend, verdiepend en verrijkend.

En bij ieder mens zal dit anders zijn en anders worden ervaren. De rode draad is hetzelfde en tegelijkertijd bewandelen we hierin elk onze eigen unieke weg.  Enkel datgene wat in jou aangeraakt wil worden, datgene in jou wat er klaar voor is, vibreert mee in het veld van de Geleide Activatie. Laat zich leiden in vorm en tempo die voor jou passend is, op dat moment. En dat geld voor eenieder, dus eenieder zal het op zijn of haar eigen wijze ontvangen en ervaren. En dat is goed, zo mag het ook zijn.

Te beluisteren door jou, bij jou thuis, wanneer het jou uitkomt en zo vaak als jij wilt.

En soms zullen ze opgevolgd worden door aanvullend verdiepende Workshopdagen; dagen waarop ik met een groep(je) mensen samen kom om verder uit te diepen en gericht aan de slag te gaan in de lijn van betreffende Geleide Activatie. Om het handen en voeten te geven, neer te zetten op aarde, in jouw leven, concreet en helder. Dat wat aangeraakt is, dat wat AAN gezet is.

Afgestemd op en in overeenstemming met.
Precies zoals ik graag werk; een uitgangspunt waar deelnemers al jaren prachtige en verrijkende resultaten mee boeken.

Jij bent een moedige vrouw of een dappere man, die niets liever wil dan een leven met méér regie, geluk en innerlijke rust, oftewel: een Leven vol Leven. En ik help je graag dit te realiseren! En dat doe ik onder meer door delen van diverse vormen van inspiratie en informatie op zowel deze website als onze nieuwsbrief, Instagram- en Facebookaccounts.

Geef Je Leven Kleur

Het e-book voor moedige vrouwen & dappere mannen die een ‘leven vol leven’ willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen. Méér regie, geluk en innerlijke rust!

Leestijd: 15 minuten
Pagina’s: 19

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:

Blogs

Kleur je leven opnieuw in

😳😳😳 Wats Gebuert me nou dan 😳😳😳

Diverse links

DIRECT TOEGANG TOT HET E-BOOK?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvang direct het E-book.