Kleur Je Leven Opnieuw In

Het jaarprogramma voor moedige vrouwen & dappere mannen die een 'leven vol leven' willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen.

Samen naar méér regie, geluk en innerlijke rust!

Kleur je Leven Opnieuw In ~Jaartraject~

Wat we vaak horen van de mensen waar wij mee werken, is dat ze vast zijn gelopen. Vast in de waan van de dag, vast in de drukte en het gedoe, oud zeer wat zich blijft wreken, getouwtrek met diegenen die eigenlijk hun geliefden zouden moeten zijn en het lijkt zich steeds verder uit te breiden.
Het loopt op steeds meer vlakken in hun leven niet fijn. In het contact met hun kinderen, in hun relatie, op hun werk, in hun lijf. Ze zijn moe, voelen zich alleen, missen energie en ze blijven maar rondjes draaien in hun hoofd.

Alles voelt afgevlakt en vaak zelfs als ‘te veel’. Sprankeling, plezier en goede zin zijn ver te zoeken. En ook de broodnodige rust en ontspanning zijn verdwenen. Hoofdpijn, slecht slapen, te weinig- of te veel (vr)eetlust en een lage weerstand is er vaker wel dan niet.

Het is vaak al een uitdaging om zonder al te veel kleerscheuren het einde van de week te halen. Laat staan dat je nog puf hebt om oprecht gezellig te doen en samen te zijn. Het liefst kruip je terug in een holletje en kom je daar voorlopig niet meer uit.

Het geven en ontvangen in je liefdes- of familierelaties is volledig uit balans, het is meer een duwen en trekken geworden en je voelt dat de afstand tussen jullie toeneemt.
Irritaties nemen toe, harde woorden vallen en jullie verstaan en begrijpen elkaar niet meer. Elkaar ontlopen en negeren is een voor de hand liggende keuze geworden, voor de buitenwereld lijkt het allemaal nog wel oké, maar jij weet diep in je hart wel beter. Je wordt er doodongelukkig van, je bent gekwetst en geraakt, je hebt pijn en hebt zelf ook dingen gezegd en gedaan waar je niet trots op bent. Je bent beland in een neerwaartse spiraal en geen idee of en hoe jullie hier nog uit gaan komen.

En als ze al hun leven, zoals ooit bedacht, op orde hebben begint het toch te knagen. Ze ervaren weinig plezier in hun werk en halen er al helemaal geen voldoening (meer) uit. Iets wat ze eigenlijk niet goed begrijpen, want ze hebben toch een prima leven en het is toch een prima baan? Het leek destijds de juiste richting voor hun… en nu? Nu voelt het veelal leeg en soms zelfs beklemmend, alsof ze vast zitten. Ze worden er diep in hun hart niet (meer) blij van en de passie is ver te zoeken.

Vaak hebben ze al van alles geprobeerd, dingen veranderd, soms zelfs hulp ingeschakeld. Maar wat ze ook doen en proberen, het leidt niet tot echte verbetering en het gewenste resultaat blijft uit. En dus, piekeren ze door, zich geen raad wetend hoe nu verder of anders.

Weet je dat dit écht anders kan!

Deze ‘flatline’ in je leven kun je waarlijk doorbreken, voorbij het oppervlakkig oppoetsen van de buitenkant, voorbij de strubbelingen en het gedoe en uit de waan van de dag. Onderweg naar een ‘Leven Vol Leven’ met méér regie, geluk en innerlijke rust. Een ‘leven vol leven’ waarin jij;

En wat zou het voor je betekenen, als je een stappenplan zou hebben om dit te realiseren?  Het is geen oppervlakte werk, het is een diepgaande persoonlijke ontwikkeling en de daarbij behorende afgestemde begeleiding. Je het niet alleen hoeft te doen, want wij begeleiden jou in dit traject aan de hand van onze succesformule.

Jij kunt nu starten met het opnieuw inkleuren van je leven EN dankzij het stappenplan ook op een later moment in je leven de handvatten en tools hebt om ervoor te zorgen dat je op koers blijft en het leven leeft waar jij gelukkig mee bent.

Een unieke combinatie van

Systemisch werken o.l.v dieren

Sjamanistisch werk

Elementen werk

&

Ergotherapie

Hi, wij zijn Jacqueline en Sara en hebben beiden nu zo’n 40 jaar ervaring met ‘gedoe en leven’ 😉. Sinds ruim 10 jaar zijn wij ervaringsdeskundigen in het doorbreken van deze neerwaartse spiraal, het inzetten van een nieuwe koers en het creëren van een ‘leven vol leven’. Sterker nog, het is onze missie geworden dat wij samen vrouwen willen helpen op dit pad naar méér regie, geluk en innerlijke rust. 

Zo zou het namelijk ook moeten zijn: dat jij je leven leeft vanuit rust en ontspanning, met regie aan het roer staan van jouw leven, dat je voldoening ervaart bij dat wat je doet en dat je het verschil maakt, voor jezelf en voor anderen.

Zonder dat je overbelast raakt, alles wilt controleren, het gevoel hebt dat je leegloopt, vast zit en dat je jezelf verliest in de waan van de dag.

Wij willen dat vrouwen zich weer energiek en trots voelen op wie ze zijn en wat ze doen, dat ze gelukkig zijn en krachtig in hun leven staan, dat het contact met zichzelf en met anderen soepel, liefdevol en stromend gaat. Dat ze niet langer ‘wezenloos en op de automatische piloot’ leven, maar een ‘leven vol leven’ leiden vanuit een pure verbinding en authentiek zichzelf zijn.

Dat is exact waarom wij onze APK methode in het leven hebben geroepen!

De APK methode is dè methode waarmee wij vrouwen helpen om hun eigen unieke ‘leven vol leven’ te creëren. 
Want een ‘leven vol leven’ komt voort uit een goede afstelling van- en balans tussen drie essentiële elementen welke vaak over het hoofd worden gezien.

En dat ‘slechte onderhoud’ resulteert op termijn eigenlijk altijd in gedoe. Gedoe in onze levens waar we op vastlopen en dat is nu juist wat we niet langer willen!

Alle reden dus om, wanneer jij gedoe ervaart in je leven, een APK check te doen om te kijken waar de afstelling van deze immens belangrijke elementen bij jou aangepast moeten worden.

De 3 essentiële elementen voor een Leven vol Leven waar we het over hebben zijn:

Authentieke Zelf    
Passie & Purpose   
Kracht

Een ding is zeker; er zal altijd, in meer of mindere mate, sprake zijn van ‘gedoe’ in het leven.

En er is geen ‘magische pil’ of ‘quick fix’ om het gedoe op je werk en in je relatie spontaan op te lossen of om je stress bij toverslag te laten verdwijnen.

Alles is verbonden. Je Authentieke Zelf, je Passie & Purpose en je Kracht zijn geen losse, afzonderlijk van elkaar opererende elementen. Het één hangt nauw samen met het ander en het één is ook nodig voor het ander. Als er een onderdeel niet door de zogenaamde keuring komt, als het uit balans is of de afstelling niet klopt, dan zal er gedoe in je leven ontstaan. Gedoe wat zich in de loop van de tijd zal blijven herhalen en waarin je enorm vast kunt lopen.

Maar als jij je APK op orde hebt, dan ben je een bestuurder die overzicht en regie heeft in een voertuig dat een goed afgestelde- en krachtig lopende motor heeft. En daarmee kun je de verschillende terreinen en weersomstandigheden goed aan.

Het gedoe in je leven zal niet plotsklaps verdwijnen en je kunt met een goede APK er wel veel beter mee omgaan en op koers blijven. Hiermee voorkom je dat je vastloopt en dat het gedoe zich keer op keer blijft herhalen.

Zorg er dus voor dat je aandacht besteedt aan je APK, zodat ook jij soepel en met regie, geluk en innerlijke rust door het leven navigeert.

Onze APK methode hebben we, samen met al onze ervaring en kennis, gecombineerd en gecomprimeerd tot een stap voor stap succesformule:  

Kleur Je Leven Opnieuw In

Dit is hét programma voor moedige vrouwen & dappere mannen die door het verbinden van hoofd, hart en onderbuik een ‘leven vol leven’ willen creëren. Een leven met meer regie, geluk en innerlijke rust. 

Want als je auto slecht wordt onderhouden, onveilig is en het niet goed doet…. geeft dit veel gedoe en je komt nergens…. en dat wil je niet. 
Leven met een verloren gevoel, gebrek aan vitaliteit, gedoe en vastlopers is iets wat je ook niet langer moet willen.

Tijdens de APK van een auto worden de essentiële onderdelen die nodig zijn om veilig en vertrouwd op weg te gaan, gecontroleerd en indien nodig goed afgesteld of vervangen.

En voor je reis onderweg naar een ‘leven vol leven’ is het van belang dat de APK onderdelen in jouw leven ook goed afgesteld zijn, zodat jij veilig op weg kunt naar jou bestemmingen in het leven. Een goede afstelling tussen hoofd, hart en onderbuik, zijn hierbij een vereiste.

Het is tijd dat jij je leven gaat leven vanuit rust en ontspanning, met regie aan het roer staat van jouw leven en dat je voldoening ervaart bij dat wat je doet.

Dat je het verschil maakt voor jezelf en voor anderen.

Zonder dat jij daarbij overbelast raakt, alles wilt controleren, het gevoel hebt dat je leegloopt, vast zit en je jezelf verliest in de waan van de dag.

Het is tijd voor een grondige APK en een afstelling die koerst op weg naar een ‘leven vol leven’ met méér regie, geluk en innerlijke rust.

Hoe ziet het ‘Kleur Je Leven Opnieuw In’ programma eruit?

Praktisch gezien bestaat het uit de volgende onderdelen:

De Routekaart:

Met daarop 12 Herbergen, oftewel de lesmodules, in een online leeromgeving.

De routekaart wordt gevormd door de online leeromgeving waarmee je stap voor stap door je vernieuwingsproces wordt begeleidt. Deze online lesmodules, oftewel de herbergen, bevatten per thema onder meer de theoretische ondersteuning, praktische oefeningen, inspiratie en geleide visualisaties om je de nieuwe skills/tool/spelregels eigen te maken.

Deze herbergen zijn een veilige haven en dragen elk een eigen levensthema met de bijbehorende lesmodules. Het zijn leerplekken waar je voeding krijgt en tot rust kan komen, waar je kunt stretchen en groeien, waar je mag loslaten en opruimen om ~ waar nodig ~ opnieuw op te bouwen. Ze zijn allemaal onderdeel van het stappenplan naar een ‘leven vol leven’ en vormen zo een roadmap en naslagwerk voor nu én voor in de toekomst.

De Pleisterplaatsen, bestaande uit:
  • 2 Individuele Afspraken bij ons op locatie. Samen met ons en de dieren zullen we hiermee jouw reis starten en afronden.
  • 9 Persoonlijke Live Dagen bij ons op locatie. Samen met ons, de dieren en een klein groepje medereizigers.
  • Een persoonlijke Life Line waarmee je tussentijds contact met ons kunt onderhouden.

Deze pleisterplaatsen tref je tijdens je reis in de vorm van de 2 Individuele Afspraken, de 9 Persoonlijke Live Dagen en een Life Line met ons.
De 2 individuele afspraken bevinden zich aan de start en afronding van je jaartraject. We starten met de strategie sessie om jouw koers uit te zetten en we ronden het ook gezamenlijk weer af.
Tijdens de Persoonlijke Live Dagen werk je gedurende een dag -samen met een klein groepje deelnemers- bij ons op locatie aan jouw persoonlijke vragen en huiswerk, neem je deel aan de Systemische Opstellingen onder leiding van de dieren en is er ruimte voor al wat zich verder nog aandient. Sleutelwoorden van deze Persoonlijke Live Dagen zijn: kleine groepjes, persoonlijke aandacht en contact, vertrouwd, veilig, oordeelloos, steunend & fijn samenzijn en de draagkracht en bedding van een groepje gelijkgestemden. En daarnaast doen deze Live dagen tevens dienst als een zogenaamde ‘Goed Tikkende Klok’.
Ook heb je een persoonlijke Lifeline met ons. Via deze weg is het mogelijk om, wanneer dat nodig is, tussentijds extra naar ons uit te reiken.

De Gidsen:

Dat zijn wij, Jacqueline & Sara, samen met de dieren. Waarbij de dieren veelal hun input zullen geven tijdens de systemische opstellingen en -gesprekken welke zullen worden begeleid door Jacqueline. Hoe je de opgedane inzichten vervolgens thuis vorm wilt geven, zal met name door Sara worden begeleid.  

Wij begeleiden je in jouw eigen ontwikkelings- en vernieuwingsproces. We bieden unieke en gespecialiseerde begeleiding, bestaande uit zuivere en heldere afstemming op dat wat nu nodig is voor jou om in beweging te komen. We bieden je de doorgang en de informatie om te transformeren en we bieden je de geruststelling en het vertrouwen om het ook daadwerkelijk te gaan doen in je dagelijks leven.

‘’ En Route’’ wordt dit alles aan elkaar verweven.

 Je reis start met een Individuele Strategiesessie om je vertrekpunt te bepalen en de koers uit te zetten. Gedurende de reis verblijf je gaandeweg in de 12 zogenaamde Herbergen welke ieder een eigen unieke thema hebben, vol inspiratie, informatie en oefeningen.

Daarnaast treffen we elkaar 9 keer tijdens de Persoonlijke Live dagen. Tijdens deze dagen werk je in kleine groepjes -onder onze begeleiding- aan jouw persoonlijke vraagstukken en leer en groei je van- en met elkaar.

En er is altijd, mocht dat tijdens de reis nodig zijn, jouw persoonlijke Lifeline met ons. We ronden jouw jaar af met jouw Individuele Evaluatie Afspraak.

Het Kleur Je Leven Opnieuw In programma is vormgegeven op een manier dat het jou de ruimte biedt je eigen weg & tempo te volgen. Jij werkt aan de afstelling van je eigen APK, je brengt hoofd, hart en onderbuik weer in balans en wij begeleiden en ondersteunen je tijdens deze reis.

De Herbergen

Vliegende start

Je krijgt hier de tools en informatie aangereikt welke je nodig hebt om jezelf een vliegende start te geven en van dit jaartraject een groot succes te maken.

De Emotie Swith

Helpt je om beter te navigeren door het mijnenveld van emoties. Je maakt de switch, waardoor emoties hun grip op je verliezen en je er niet langer door wordt overmand.

Stip op de Horizon

Brengt focus en richting in je reis. Je komt (weer) in contact met de werkelijke of onderliggende ‘stip op de horizon’ van jouw leven.

Grip op stress

Je leert wat stress is, hoe je het kunt herkennen bij jezelf en hoe jij jouw valkuilen hierin kunt omzeilen. Je vindt de voor jou passende manier om stress beter te managen en je creëert zo meer rust en overzicht.

Mindgame

Je gaat ‘de stem van je hoofd’ leren onderscheiden en je hoofd en ego op hun werkelijke waarde leren schatten. Je krijgt de tools en technieken aangereikt om de switch te maken, zodat je hoofd en ego niet langer jouw leven dirigeren, maar dat ze juist waardevolle helpers voor je gaan worden.

Grip op Jezelf

Je verkrijgt inzicht in jouw eerste manier van reageren op omstandigheden. Je ontdekt hoe triggers werken en welke krampen van jouw zijn. En je gaat vaardigheden en ‘nieuwe manieren van omgaan met’ ontwikkelen en bewust inzetten ten bate van jouw ‘leven vol leven’. Je bent onderweg naar ‘niet langer geleefd worden door’ naar het eigen maken van nieuwe coping en vaardigheden en deze bewust in te zetten voor jouw ‘leven vol leven’.

Levens Thermostaat

Je gaat de relatie met je lichaam herstellen, je leert je lichaam (weer) verstaan en serieus nemen. En je leert handelen naar- en profiteren van de informatie en wijsheid welke deze waardevolle bondgenoot in zich draagt.

Dankbaarheid & Compassie

Je maakt kennis met deze krachtige bondgenoten en hoe zij jou kunnen helpen het door jouw gewenste ‘leven vol leven’ te creëren.

Tune in op Jouw Frequentie

Je leert de spelregels van het leven kennen. Je leert hoe het leven ten dienste van jou staat en hoe jij hier je beste jouw beste zelf kunt gaan zijn.

Pak de Regie

Het wordt werkelijk jouw leven, je leert je ‘ik-boodschap’ uit te dragen en regisseur te worden van je leven

Ultiem Verbinden

Deze module gaat over het leren verstaan van-, afstemmen op- en verbinden met elkaar. Je leert hoe de relatie met jezelf te verbeteren en daarmee je relatie met de ander ( je kinderen, je partner, je familie etc.) naar een hoger plan te tillen.

Leven Vol Leven

Je gaat ontdekken wat jouw passie is en hoe jij deze in kunt gaan zetten in je leven. Je gaat onderweg naar zingeving, voldoening en ‘het grote plan’ dienen. Je gaat jouw waarlijke taak in het leven ontdekken en toepassen.

De ‘Ja maars’

Spanning, weerstand & ongemak

Een van de meest gehoorde opmerkingen – welke wij persoonlijk overigens ook erg goed kennen – is; ‘hm… ik weet het niet hoor… Ergens wil ik echt wel dat de situatie verandert, maar tegelijkertijd voelt deze stap ook nog niet helemaal goed…?!’

Vind je het spannend? Ervaar je weerstand? Voelt het ongemakkelijk? Wil je wel je mouwen opstropen en het aangaan en durf je tegelijkertijd nog niet zo goed? Heb je het gevoel dat iets je nog tegenhoudt?

Deze gevoelens zijn helemaal niet zo gek en er is zelfs een hele goede reden voor!

Een mens wil namelijk aan de ene kant graag verandering en groei en tegelijkertijd ook gemak, veiligheid en zekerheid – en die twee gaan van nature niet zo goed samen.Want zodra jij aan de rand van je comfortzone staat en je wilt de sprong wagen, trek je tegelijkertijd onbewust ergens ook aan de rem.

Het vraagt een portie moed en vertrouwen om het bekende los te laten en je te openen voor nieuw & anders.

Waar je naar op zoek mag gaan in deze is een nuancering; de mix tussen enerzijds ‘bang zijn en het eng vinden’ en anderzijds -ergens diep van binnen- een vorm van (verkapt) enthousiasme voelen om deze stap te gaan zetten. Deze mix heb je nodig als je dingen wilt bereiken in je leven, want het zijn vaak de dingen die je enerzijds bang maken en anderzijds een (verkapt) enthousiasme laten voelen, welke je echt verder brengen in je leven.

En houdt in gedachte:

Als het je ALLEEN bang maakt, dan ben je er waarschijnlijk nog niet klaar voor….
Als je er ALLEEN super enthousiast van wordt, dan is de kans groot dat je het niet serieus genoeg neemt….
En weet dat het GOED zit als er een gezonde mix van terughoudendheid en enthousiasme is. Zo kun je dingen écht gedaan krijgen en resultaat behalen.

Ik heb al eerder hulp gezocht, waarom zou ik dat nu weer doen?

Ben jij iemand die al eerder hulp gezocht heeft, die al langer aan zelfontwikkeling doet en coaching of therapie heeft gehad? En vraag jij je af of je dat nu weer moet gaan doen?

Hoe wij het zien en ervaren is als volgt; voor ons is het een leven lang leren. Soms gaat het om grote dingen en soms om kleine details die we anders zou willen zien. Wie ons daarin het beste kan begeleiden, verschilt vaak per fase of per vraag. Wij staan dan ook altijd bewust even stil bij de afweging wie of wat ons deze keer het beste kan ondersteunen en helpen. Dit zijn, denken wij, ook de vragen welke jij jezelf mag stellen; Ben ik oprecht tevreden en gelukkig met mezelf en deze situatie? Of knaagt er nog iets?

Onderzoek dan wie jou hiermee het beste en waarlijk vooruit kan helpen.

Investering

Voelt het als een te grote investering in tijd en/of geld ineens? Blijf jij jezelf ook vertellen dat je financiën het niet toestaan om -op dit moment- in jezelf te investeren?
Sta dan eens stil bij wat het je uiteindelijk gaat kosten als je nu niets doet… Als je doorgaat met het watertrappelen dat je al een tijdje doet. 

Wat voor impact heeft dit (op termijn) op je levensgeluk? Op je relatie(s)? Op je gezin? Op je vitaliteit en gezondheid? Wat leef jij hier je kinderen en je omgeving hier dan mee voor?

En hoe kijk jij dan terug op je leven als je te zijner tijd ‘voor de hemelpoort’ staat. Kun jij dan met je hand op je hart zeggen dat jij je best mogelijke leven hebt geleefd?

Jacqueline; “
als single de kosten (incl. hypotheek) voor een meerkoppig huishouden moeten dragen en ondanks dit een diep weten voelend dat ik de kans niet wilde laten schieten om de opleiding te gaan doen waar ik zojuist totaal onverwacht voor uitgenodigd was, zette mijn wereld behoorlijk op zijn.

Mijn hoofd draaide overuren en ik wist wel 1000 redenen te bedenken waarom ik deze kans aan me voorbij zou moeten laten gaan. 
Door het volgen van deze opleiding zou ik de komende tijd minder kunnen werken en  zouden tegelijkertijd  mijn kosten omhoog gaan! En dat waren nog maar slechts 2 zeer gegronde van mijn waslijst aan ‘tegens’.
En tot overmaat van ramp (of geluk 😉 – zou je kunnen zeggen) wandelde op dat moment ook nog eens het paard Geluk als ‘te koop’ mijn leven binnen en wist ik diep van binnen meteen dat zij bij mij en mijn andere paard Rafi hoorde.
En naast de 1000 redenen om het niet te doen, voelde ik slechts 1 reden om het wel te doen en dat was het kleine vonkje dat diep in mij aangeraakt werd, een diep weten dat op wilde vlammen en gehoord wilde worden.

En na het buigen van mijn hoofd voor dit diepe innerlijke weten en de commitment aan mezelf dat ik alles op alles zou zetten om deze twee pittige investeringen, nu op dit moment, te kunnen dragen naast alle overige vaste lasten. Kwamen er tot mijn grote verrassing bewegingen op gang welke op onverwachte wijze maakten dat het gaandeweg financieel haalbaar voor me werd en ik zowel deel kon nemen aan de opleiding als het aankopen van een nieuwe levensgezellin voor Rafi en mij. Twee besluiten waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad en welke me beide meer hebben gebracht dan ik ooit had durven dromen.

Sta jij nog in dubio en heeft je hoofd al tig redenen aangedragen om het niet doen?

Dan is het misschien goed om daarnaast ook te horen dat:

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht niet langer!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of wij een goede match zijn en of het ‘Kleur Je Leven Opnieuw In programma ook jou kan helpen om jouw eigen ‘leven vol leven’ te creëren.

Het Kleur Je Leven Opnieuw In Programma is:

Wel geschikt voor mensen die:
Niet geschikt voor mensen die:

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht niet langer!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of wij een goede match zijn en of het ‘Kleur Je Leven Opnieuw In programma ook jou kan helpen om jouw eigen ‘leven vol leven’ te creëren.

Veelgestelde vragen

Deze lesmodules staan online en zijn het hele jaar door 24/7 voor je beschikbaar. Ervaring leert dat het ‘leeswerk’ per module ongeveer 25 minuten in beslag neemt. De tijd die de aanvullende (t)huiswerkopdrachten in beslag nemen, variëren per opdracht en per persoon en dit wordt mede bepaald door de laag waarop je ermee aan het werk gaat. Veel van de opdrachten bieden namelijk de mogelijkheid om -afhankelijk van je proces en persoonlijke situatie- meer of minder diep op de materie in te gaan of om ze zelfs op verschillende momenten van je proces nogmaals op te pakken.

 

Ben je onbekend met paarden? Vind je ze wellicht een beetje eng of ben je misschien allergisch? Geen probleem, laat ons dit gerust weten, dan houden we hier tijdens de sessies rekening mee.

Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door een lijn tussen jou en de paarden te spannen. Deze lijn of kunstmatig gecreëerde afstand doet niets af aan het spiegelende vermogen van de paarden en hun feed forward voor jou.

En ervaring leert dat er gaandeweg vaak meer vertrouwen ontstaat en de afstand tussen jou en de paarden kleiner mag worden. We zien vanzelf hoe dit zich gedurende het traject ontwikkeld, all is well.

Het opnieuw inkleuren van je leven, is niet iets wat je ‘ff in een weekendje doet’. Net als Rome, dat niet in één dag werd gebouwd, vraagt het tijd.

Tijd om het oude vertrouwde los te laten en je weg te vinden naar nieuw en anders.
Tijd omdat het een geen oppervlakte werk is, maar een diepgaande persoonlijke ontwikkeling.
Tijd om tot rust te komen, heling te ervaren en het nieuwe op te bouwen.

Je bent onderweg om jouw beste ‘leven vol leven’ te creëren en dat wil je met aandacht en zorg doen en de tijd geven welke het nodig heeft. 

In onze online jaarkalender vind je alle beschikbare data voor de Persoonlijke Live Dagen en kun jij zelf aangeven welke data jou het beste passen.

Daarnaast heb je het hele jaar 24/7 toegang tot de online lesmodules, zodat jij ervoor kunt gaan zitten wanneer het jou het beste uitkomt

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

Wacht niet langer!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of wij een goede match zijn en of het ‘Kleur Je Leven Opnieuw In programma ook jou kan helpen om jouw eigen ‘leven vol leven’ te creëren.

Waar sta je, nadat je met ons jouw jaartraject doorlopen hebt?

"Laat het leven niet voorbij glijden, laat het de jouwe zijn"

Met liefde,

Jacqueline & Sara

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.


We verzamelen gegeven over bezoeken aan onze website, om gerichte verbeteringen door te kunnen voeren.

Liever niet
Accepteren