Met mijn billen bloot uit de kast komen

Jacqueline Verhoef Homeopaat voor Dieren Dierentolk
Lieve mensen,
 
Diegene onder jullie welke mij al langer kennen of volgen weten wellicht dat mijn focus, toen ik in 2007 mijn praktijk oprichtte, in eerste instantie vooral lag op mijn werkzaamheden als Dierentolk, Homeopaat voor Dieren en Healer.
 
En dat dieren een groot hart hebben en liefdevolle leermeesters voor ons als mens kunnen zijn, dat bleek toen al snel.
 
Regelmatig droegen deze dieren tijdens hun afspraak met mij ook ‘feedback’ aan voor hun eigenaar of berijder.
 
Soms in directe relatie tot het dier en zijn ‘gedoe’. En vaak ook in relatie tot ‘gedoe’ waar de eigenaar/berijder op de achtergrond zelf mee bleek te worstelen.
En elke keer dat ik deze zuivere ‘feedback’ zijn werk zag doen, maakte mijn hart een sprongetje van blijdschap.
 
En werd er een zaadje in mij gepland, wat ertoe leidde dat ik me in de loop der jaren ook verder ging scholen en ontwikkelen op het gebied van coachen en ondersteunen van mensen.
 
Iets wat ‘mijn hoofd’ overigens een prima ontwikkeling vond, want deze vond ‘coach’ een heel stuk lekkerder bekken, dan -wat ik vaak nog als mijn rariteitenkabinet beschouwde- Dierentolk, Homeopaat voor Dieren en Healer😉
 
Dat al deze talenten -want dat was mijn rariteitenkabinet tenslotte ook gewoon- al die tijd naadloos in elkaar over gingen en ingezet werden en te samen een unieke benadering en vorm van ondersteuning bood, daar wilde de kritische stem in mijn hoofd weinig van horen.
 
En zo geschiedde dat ik jarenlang verschillende aspecten van mijn talenten en aanbod minimaal belichtte en mensen die tegen problemen met hun dieren aanliepen mij vooral via via moesten weten te vinden.
 
Jacqueline Verhoef Dierentolk Homeopaat voor Dieren Holistisch Trainer Systemisch Paardencoach
En dat gaat vanaf nu veranderen. Sinds afgelopen zomer voel ik duidelijk een verschuiving; ik mag met mijn spreekwoordelijke billen blootgaan en ‘uit deze kast’ komen.
 
En dit heeft ertoe geleidt dat ik vanaf nu op mijn website ‘open en bloot’ mijn diensten en ondersteuning aanbiedt voor zowel mens, dier als ondernemer.
 
Doelgroepen, onderwerpen en een aanbod dat me na aan het hart liggen en aan mijn eigen leven en ervaringen is gelust.
 
En deze verandering zal je ook gaan merken op mijn 2 Facebook pagina’s.
 
Zo zal de nadruk bij Lef om te Luisteren komen te liggen op Dieren; hun gezondheid & gedrag.
 
En zal de nadruk bij Kleur je Leven Opnieuw in veelal liggen op Mensen en hun problemen en ‘gedoe’ op het gebied van stress, vermoeidheid, een onrustig hoofd en (liefdes)relaties.
 
Dus mocht je op de hoogte willen blijven van het een en/of het ander; like dan betreffende pagina(‘s) even.
 
En de ondernemers onder ons, die moeten zich -voor nu- tevreden stellen met hetgeen deze website hun biedt. Wellicht komt er op termijn ook nog een Facebook pagina voor hun of een aparte nieuwsbrief; ik heb het nog niet helder voor ogen & ik laat het zich ontvouwen.
 
Met liefde,
Jacqueline Verhoef
 
| Holistisch Trainer, Systemisch (Paarden)Coach, Homeopaat, Dierentolk & Healer |

Geef Je Leven Kleur

Het e-book voor moedige vrouwen & dappere mannen die een ‘leven vol leven’ willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen. Méér regie, geluk en innerlijke rust!

E-book Geef je leven kleur Jacqueline Verhoef
Leestijd: 15 minuten
Pagina’s: 19

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:

Meer blogs:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIRECT TOEGANG TOT HET E-BOOK?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvang direct het E-book.