Ik help dappere ondernemers, teams en bedrijven om uit de impasse te komen met de daadkrachtige Partner In Effect-methode.

Krijg weer een stromend bedrijf vol leven en plezier!


~Zakelijk~

Onder de vlag van Partner in Effect heb ik (Jacqueline Verhoef) jarenlang onder meer leidinggevende functies bekleed, ondernemers en management teams ondersteund, (re)organisaties- en software implementaties begeleid.

En wat ik hierbij opmerkte is dat gedragen veranderingen en beleidsvoering behoefte hebben aan meer dan alleen ondersteuning in de praktische uitvoering.

Onderliggende dynamieken, blokkades, patronen, verstrikkingen en beperkende overtuigingen waar ondernemers en hun team geen weet van hebben, hebben vaak tot gevolg dat het niet gaan stromen. En als er wel weet van is, dan ontbreekt vaak de kennis hoe de oorzaak hiervan aan te pakken en te komen tot een (weer) stromend geheel.

En daar waar ik het gemis ondervond, ben ik gaan studeren, ontwikkelen en verfijnen en richt ik me nu op de ondernemers, teams en bedrijven die bewust willen investeren in een volgende laag van groei en ontwikkeling.

Mijn begeleiding hierin kenmerkt zich door de Systemische methodiek, het Elementen werk, de zuivere feed forward van de paarden en mijn gevoel voor nuances en afstemming op informatie die in subtiele lagen voorhanden is.

Het vormt een invalshoek voor veranderprocessen en het geeft een wezenlijke impuls aan mensen en organisaties welke in ontwikkeling zijn. Het draagt de kracht van perspectiefwisselingen, kantelpunten en zelfs een vorm van ‘life changing’ in zich.

Ik ga bij mijn werk uit van co-creatie en het kan moeiteloos worden gecombineerd met bestaande managementmodellen, -organisatie plannen en -bedrijfsstructuren.

In de basis zijn alle ondernemers- en organisatievraagstukken geschikt om in te brengen. Gezamenlijk gaan we op zoek naar de onderliggende dynamieken en patronen, om zo inzicht te verkrijgen in de onderstroom en/of ons te verbinden met het perspectief wat nodig is om verder te kunnen bewegen.

Benieuwd wat ik voor jou en/of je organisatie kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik hoor graag van je!

Evaringen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.


We verzamelen gegeven over bezoeken aan onze website, om gerichte verbeteringen door te kunnen voeren.

Liever niet
Accepteren