Ik help dappere ondernemers, teams en bedrijven om uit de impasse te komen met de daadkrachtige Partner In Effect-methode.

Krijg weer een stromend bedrijf vol leven en plezier!


Onder de vlag van Partner in Effect heb ik (Jacqueline Verhoef) jarenlang onder meer leidinggevende functies bekleed, ondernemers en management teams ondersteund, (re)organisaties- en software implementaties begeleid.

En wat ik hierbij opmerkte is dat gedragen veranderingen en beleidsvoering behoefte hebben aan meer dan alleen ondersteuning in de praktische uitvoering.

Onderliggende blokkades, patronen, verstrikkingen en beperkende overtuigingen waar ondernemers en hun team geen weet van hebben, hebben vaak tot gevolg dat het niet gaan stromen. En als er wel weet van is, dan ontbreekt vaak de kennis hoe de oorzaak hiervan aan te pakken en te komen tot een (weer) stromend geheel.

En daar waar ik het gemis ondervond, ben ik gaan studeren, ontwikkelen en verfijnen en richt ik me nu op de ondernemers, teams en bedrijven die bewust willen investeren in een volgende laag van groei en ontwikkeling.

Mijn begeleiding hierin kenmerkt zich door de Systemische methodiek, het Elementen werk, de zuivere feed forward van de paarden en mijn gevoel voor nuances en afstemming op informatie die in subtiele lagen voorhanden is.

Evaringen