Straling Neutralisatie

EMF Defenders

Verbeter de kwaliteit van je leefomgeving en weet je beschermt tegen elektromagnetische vervuiling en meer...

Neutraliseer schadelijke Straling en EMF* in je woon-, werk- en leefomgeving.

Deze Tachyon antennes** beschermen tegen straling van 5G masten en -antennes, slimme meters en alle andere bronnen van elektromagnetische vervuiling.
Daarnaast neutraliseren ze ook Geopathische belasting***, en beschermen ze tegen Mind Control en straling van verstorende landmarkeringen, zoals verkeerd geplaatste gebouwen en kerktorens.
De kristallen vereisen geen enkel onderhoud en bieden tevens, dankzij hun permanente koppeling aan een veld welke voortkomt uit Vajra**** energie, ook een zeer krachtige bescherming tegen negatieve energieën, ‘corruptie-energieën’ en mind control.

Daarnaast zijn de kristallen co-creators en hebben ze aanvullend elk hun eigen specifieke ondersteunende eigenschappen en kwaliteiten welke ze meebrengen.

Door de brede en diepgaande werking van Tachyon energie verbetert de kwaliteit van je leefomgeving niet alleen vanwege de geneutraliseerde straling. Meer hierover lees je hieronder bij **Tachyon.

Wellicht overbodig om te zeggen dat niet alleen mensen, maar ook dieren enorm baat hebben bij deze EMF Defenders.

Heb je nog vragen na het lezen van deze pagina? Laat het me gerust weten! En mocht je een EMF Behandeling voor een object aan willen
vragen, dan kan dat hier.

Straling Neutralisatie - EMF Defenders zijn verkrijgbaar als:

Ervaringen met deze Straling Neutralisatie & EMF Defenders

*EMF

EMF staat voor Electro Magnetische Frequenties

**Tachyon

Tachyon is een frequentieloze intelligente ‘Oer’ energie welke automatisch om wordt gezet naar levenskracht in de frequentie welke een lichaam, orgaan etc. op dat moment nodig heeft om optimale gezondheid te bereiken.

Tachyonen doen hun werk op de plaats waar een in onbalans geraakt systeem ze het meest nodig heeft. Het brengt ordening aan op alle niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch.

Tachyon energie zuivert, beschermt, heelt en verhoogt spirituele energie onophoudelijk.

Tachyon helpt gestagneerde energieën en blokkades oplossen en het is uitermate geschikt voor de heling van de effecten van elektromagnetische vervuiling.

Deze Tachyon antennes zijn op sub-moleculair niveau blijvend veranderd, waardoor zij continu zuivere (scheppings)krachtige Tachyon energie ontvangen en uitzenden.

*** Geopathische belasting

Geopathische belasting is stress welke wordt gecreëerd door verfijnde uitstraling en energiestoringen van onderaardse wateren, elektriciteitskabels en negatieve aarde energielijnen (Leylijnen).

**** Vajra

Vajra is een spirituele kracht en ritueel wapen uit het Tibetaanse Boeddhisme en heeft de vorm van een bliksemschicht of diamant.

Ontvang meer inspiratie