Mijn ‘lows’ in 2019

Yung Pueblo - two things make life easier _blogweergave_Kleurjelevenopnieuwin
Tijdens ons etentje in december vroeg Saar me naar mijn ‘Highs & Lows’ van het afgelopen jaar. En kauwend op mijn antwoord realiseerde ik me dat ik eigenlijk helemaal niets als een ‘Low’ heb ervaren?!
 
Leef ik dan in lala-land en was mijn hele jaar enkel ‘rozengeur en maneschijn’, hoor ik je denken.
Nee, absoluut niet! Ook ik loop in mijn lijf, leven en relaties tegen gedoe aan. 
 
En ik heb de afgelopen 10 jaar wel ontdekt dat ik mijn leven ‘beter’ leef wanneer ik het niet laat draaien om wat er OM mij heen gebeurt, maar om wat er IN mij gebeurt.
 
En als ik van daaruit aan de slag ga met hetgeen dat in mij aan wordt geraakt en mijn ‘huiswerk’ in deze doe, brengt dat rust en verandering in mij en doet dat als bijkomstigheid -eigenlijk onbewust en ongemerkt- vervolgens ook wat met en voor de andere spelers- en de dynamiek in het veld.
 
Ik heb geleerd dat ik niet de ander kan veranderen, ik kan alleen mezelf en de manier waarop ik met dingen omga (om met mij om laat gaan) kan veranderen en dat is wat ik doe en heb gedaan afgelopen jaren. Loop ik dan nooit te mopperen en grommen? Natuurlijk wel! En zodra ik daar mezelf op betrap, dan roep ik mezelf een halt toe en kies ik ervoor om mijn persoonlijke huiswerk in deze op te pakken. 
 
Is dat makkelijk? Nee, niet altijd EN het is simpelweg wel de enige manier waarvan ik gemerkt heb dat hij me ALTIJD verder helpt; het kan lang of kort duren, maar ik kom er -soms met en soms zonder hulp- altijd ‘beter uit’.
 
En dat is exact de reden waarom ik het gedoe in mijn leven ook niet als een ‘low’ label. 
Het is een boodschapper die mijn aandacht vraagt, het is een verkapte uitnodiging om mezelf beter te leren kennen en mezelf verder te ontwikkelen. 
Het klinkt wellicht heel simpel en het is heus niet altijd makkelijk, maar als ik erop terug kijk dan is het altijd dubbel en dwars de moeite waard geweest!
 
Maak er een mooi jaar van en mocht je hulp nodig hebben bij het gedoe in jouw leven; laat het ons weten! 
Wie weet zijn we een goede match voor jou en kunnen wij je bijstaan om van 2020 ook jouw mooiste jaar tot nu toe te maken!
 
Lieve groet, mede namens Sara,
Jacqueline 
| Holistisch Trainer |

Geef Je Leven Kleur

Het e-book voor moedige vrouwen & dappere mannen die een ‘leven vol leven’ willen creëren door hoofd, hart en onderbuik weer in balans te brengen. Méér regie, geluk en innerlijke rust!

Leestijd: 15 minuten
Pagina’s: 19

Na het lezen van dit e-book weet jij precies:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

19 gedachten over “Mijn ‘lows’ in 2019”

 1. You really make it appear so easy with your presentation but I find this matter to be really
  one thing which I feel I might never understand.

  It sort of feels too complex and very large
  for me. I’m taking a look forward for your subsequent post, I’ll try to get
  the grasp of it!

  1. Jacqueline Verhoef

   Thank you for your respons. I think it’s a life long of learing and it took me also quite some time to get where I am now.

   It all started with knowing what I didn’t want anymore, shifting focus to what I did want and from there, taking it step by step. Asking for help and guidance when I got stuck and nowerdays we have worked out a ‘roadmap’ to help ourself and others through this kind off challenges life can present us.

   Wish you a loving journey -which is called life- and looking forward to hear from you again.

 2. I blog frequently and I really thank you for your information. Your article has really peaked my interest.
  I will bookmark your blog and keep checking for new information about once per
  week. I opted in for your Feed as well.

 3. Hey there, You have done an excellent job. I’ll certainly digg it and personally suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this web site.

 4. Awesome site you have here but I was wanting to know if you knew of any forums that cover the same topics discussed in this article? I’d really love to be a part of group where I can get opinions from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it!

 5. certainly like your website but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to inform the reality on the other hand I’ll certainly come back again.

  1. Jacqueline Verhoef

   Sorry to hear that, maybe it has something to do with the translation tool you’re using? Either way, lovely to hear you will be visiting us again 🙂

 6. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to
  be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I want to read even more things about it!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIRECT TOEGANG TOT HET E-BOOK?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvang direct het E-book.